داروهای متفاوتی برای منفی کردن تست اعتیاد وجود دارند. این دارو ها ممکن است عوارض مختلفی را با خود به همراه داشته باشند. در این مقاله قصد داریم به معرفی قرص های منفی کننده تست اعتیاد پرداخته و عوارض آن ها را مورد بررسی قرار دهیم. جالب است بدانید قرص هایی نیز وجود دارند که علاوه بر عدم مصرف مواد مخدر ممکن است تست اعتیاد شما را مثبت نشان دهند.
در واقع بعضی از افراد که به دنبال تقلب در نتیجه ی تست اعتیاد هستند، به دنبال داروهایی برای منفی نشان دادن تست شان می گردند، غافل از اینکه قرص های منفی کننده تست اعتیاد در بعضی از موارد ممکن است عوارض خطرناکی را با خود به همراه داشته باشند.
چه قرص هایی تست اعتیاد را منفی می کند
روش های تشخیص اعتیاد یا اصطلاحا تست اعتیاد متفاوت است و جالب است بدانید که اعتیاد نیز گونه های مختلفی دارد. روش های مختلف تست اعتیاد از حساسیت های خاصی برخوردارند، در بعضی از روش ها می توان با استفاده از قرص های منفی کننده تست اعتیاد، در آزمایش اعتیاد تقلب کرد و در بعضی از روش های تست اعتیاد نیز هیچگونه راهی برای فرار و تقلب وجود ندارد. در واقع همه چیز به میزان حساسیت تست اعتیاد بستگی دارد. در ادامه به معرفی دارو های منفی کننده تست اعتیاد می پردازیم و عوارض این قرص ها را بیان می کنیم:
قرص متادون
معمولا پزشکان برای ترک اعتیاد قرص متادون را پیشنهاد می کنند. این قرص ها زمینه ساز ایجاد آرامش برای افراد معتاد بوده و می تواند جایگزین مناسبی برای ماده مخدر مصرفی به حساب آید و به فرایند ترک اعتیاد فرد کمک نماید. حال اگر این قرص در دوز پایین و در مدت زمان محدود مورد استفاده قرار گیرد، می تواند آزمایش اعتیاد فرد را منفی نموده و به عنوان یکی از قرص های منفی کننده تست اعتیاد معرفی گردد. لازم به یادآوری است که اگر این قرص به صورت مکرر مورد استفاده قرار گیرد، اعتیاد آور خواهد بود.
قرص های ضد بارداری
یک باور رایج بین افراد آن است که مصرف قرص ضد بارداری می تواند تست اعتیاد را منفی نماید در حالی که این باور غلط است و حالت صحیح تر آن است که مصرف این قرص می تواند در آزمایش بارداری اختلال ایجاد نماید و این اختلال به راحتی در آزمایشگاه قابل تشخیص است. بنابراین قرص ضد بارداری یکی از قرص های منفی کننده تست اعتیاد نمی باشد و در واقع جزء قرص های ایجاد کننده ی اختلال در تست اعتیاد محسوب خواهد شد.
قرص A و B
یکی دیگر از قرص های منفی کننده تست اعتیاد قرص های A و B است. استفاده از این قرص ها ممکن است در بعضی از موارد آزمایش اعتیاد فرد را منفی نماید. لازم به یاد آوری است که استفاده از این قرص ها عوارض دارد. تحقیقات در مورد داروی B نشان می دهد که این دارو سم زدایی برای بدن محسوب می شود اما در صورت مصرف خودسرانه می تواند وابستگی ایجاد نماید. این قرص در واقع مانع از ایجاد خماری در فرد شده و در نهایت منفی شدن آزمایش اعتیاد فرد را به همراه خواهد داشت و یکی از قرص های منفی کننده تست اعتیاد است.
قرص M
این قرص نیز عملکردی همچون قرص B دارد، یعنی با مصرف این قرص به مدت 7 تا 10 روز خماری ناشی از عدم مصرف مواد مخدر در فرد وجود نخواهد داشت و بعد از یک هفته تست اعتیاد منفی خواهد شد اما باید این نکته را مورد توجه قرار داد که اعتیاد فرد به قرص M شروع خواهد شد.
قرص اچ دی
یکی از موارد مطرح شده در مورد قرص های منفی کننده تست اعتیاد، قرص اچ دی است. در مواردی بیان شده است که با مصرف قرص اچ دی چند ساعت قبل از تست اعتیاد می توان نتیجه ی تست اعتیاد را منفی نمود. در واقع این قرص می تواند بر روی پروتئین های بدن تاثیر گذارد تا در نهایت تست اعتیاد انجام شده به روش کروماتوگرافی بی اثر شود.
لازم به یادآوری است که امروزه کیت های جدید تست اعتیاد وارد بازار شده اند که با استفاده از آن ها کلیه ی تداخلات دارویی به راحتی قابل تشخیص بوده و متقلبان در تست اعتیاد برای ازدواج و استخدام قابل شناسایی خواهند بود. در نتیجه بهتر است به جای روش های متقلبانه و زود گذر از روش های درست و اصولی برای درمان اعتیاد به مواد مخدر استفاده شود.
عوارض قرص های منفی کننده تست اعتیاد
در بالا به معرفی چند نمونه قرص برای منفی شدن تست اعتیاد پرداختیم. مصرف قرص های منفی کننده تست اعتیاد عوارضی با خود به همراه دارند که مصرف خودسرانه و گاه افراطی آن ها در مواردی ممکن است زمینه مرگ فرد را فراهم نماید. در ادامه به بررسی هر یک از این عوارض می پردازیم:
عوارض قرص متادون
در بالا بیان شد که متادون یکی از قرص های منفی کننده تست اعتیاد است. این قرص اگر خودسرانه و بدون تجویز پزشک به صورت طولانی مدت مورد استفاده قرار گیرد، می تواند عوارض زیر را با خود به همراه داشته باشد:
-
اختلالات روحی و روانی مثل از بین رفتن اعتماد به نفس و عدم ثبات شخصیت
-
افسردگی
-
متوقف شدن تنفس و یا کند شدن آن
-
نامنظم شدن ضربان قلب
قرص متادون که یکی از اصلی ترین قرص های منفی کننده تست اعتیاد محسوب می شود، اگر به صورت طولانی مدت مورد استفاده قرار گیرد می تواند وابستگی ایجاد نماید.
عوارض قرص های ضد بارداری
این قرص ها می توانند باعث ایجاد سردرد یا حالت تهوع در فرد شوند. در مواردی که استفاده کننده ی آن ها خانم ها باشد، می تواند لکه بینی قبل و بعد از قاعدگی در خارج از پریود زمانی را برای افراد به وجود آورد.
عوارض قرص B و M
این قرص ها در بعضی از موارد به عنوان راهکار ها و قرص های منفی کننده تست اعتیاد به صورت تضمینی معرفی می شوند، بعد از یک دوره ی مصرف هفت روزه یا ده روزه به شدت اعتیاد آور هستند و در واقع می توانند به سرعت جایگزین ماده مخدر مصرفی فرد شوند و اعتیاد ایجاد نمایند.
سوالات متداول
1- ✔️ چه قرص هایی تست اعتیاد را منفی می کند؟
✔️ متاسفانه در بعضی از روش ها می توان با استفاده از قرص های منفی کننده تست اعتیاد، در آزمایش اعتیاد تقلب کرد که در متن مقاله شرح داده شده است.
2- ✔️ آیا قرص های ضد بارداری تست اعتیاد را منفی می کند؟
✔️ یک باور رایج بین افراد آن است که مصرف قرص ضد بارداری می تواند تست اعتیاد را منفی نماید که در متن مقاله علت غلط بودن این تصور مطرح شده است.
3- ✔️ عوارض قرص های منفی کننده تست اعتیاد چیست؟
✔️ مصرف قرص های منفی کننده تست اعتیاد عوارضی با خود به همراه دارند که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.
پاسخ مشاور: بهترین راه صداقت و ترک شیشه است
پاسخ مشاور: سلام بله
پاسخ مشاور: سلام ماندگاری مشتقات تریاک در خون یا ادرار مانند سایر مواد مخدر بستگی به مدت مصرف و دوز مصرف دارد و نمی توان زمان دقیقی را برای ماندگاری مشتقات تریاک در ادرار مشخص کرد. خوردن مایعات و ورزش در سم زدایی موثره بعد از 5 روزم احتمال اینکه منفی بشه وجود داره.
پاسخ مشاور: سلام هیچ راهی جز ترک متادون نیست. حتما عوارض مصرف متادون رو هم مطالعه بفرمایید و برای درمان معده دردتان از متخصص گوارش کمک بگیرید.